dec
3

Elcsíptem....

Illetve sikerült összaraknom egy elszakadt fotót. Háááát csajok, szörnyen kínos, hogy történhetett ez meg?

Ördög Nóra és Voksán Virág egy novemberi playboy gálán nyusziskodás helyett az indiánosdit választották. Vajon ki volt a ludas?

Ahogy elnézem Nórika arckifejezését, mintha villámokat szórna a szemeivel, s Virdzsi arcára mintha valami önelégült mosoly ült volna ki.

Na de Nóri, nem Te nyilatkoztad, hogy nincsen időd figyelni az öltözködésedre? Tudod, abban a riportban, amikor kijelentetted Te szavalással indulnál egy tehetségkutatón. Legközelebb figyelj jobban, mert egy ilyen szagos story nem kerüli el LadyD figyelmét.

Szegénykéim! Olyannyira sikerült unalmassá tenni magatokat ezzel az ikerkollekcióval, hogy az egyetlen közeletekben maradt férfiember sem figyel rátok. De ne aggódjatok, én itt vagyok és cikkezek..... Rólatok....Értetek

Vajon a pezsgők hol landoltak? Még egy folt ezeken a leopárdlepleken nem oszt és nem szoroz. De ha vadmacska harc lesz, van még pár pohár az asztalon :) De tényleg? Ki volt előbb? Ez lesz a következő nemzedék meg nem válaszolt tyúk-tojás kérdése.

Hajrá csajok, segítsetek nekem továbbra is, de

psssssszt......jövök még

XoXo-LadyD

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsogi.blog.hu/api/trackback/id/tr521571644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása